Titia (achter piano), Karin, Irene, Marjan, Carla, Gera, Jolanda, Wilma en Hetty.
Titia (achter piano), Karin, Irene, Marjan, Carla, Gera, Jolanda, Wilma en Hetty. Eigen foto

‘Zingende Dames’ verzorgen lichtpuntjestour

Cultuur

ZEEWOLDE - Iemand verrassen? Een hart onder de riem steken? Feliciteren of bedanken? Boek dan een miniconcertje van 10-15 minuten, afgeleverd bij de persoon die u wilt: De Zingende Dames brengen uw lichtpuntje over!

Andere vrouwen steunen, dat is de motivatie van de negen zingende dames voor deze tour. De volledige opbrengst van deze ‘lichtpuntjestour’ gaat naar ‘Zij aan Zij en Vast & Verder’, twee projecten in Zeewolde van het Leger des Heils, gericht op jonge vrouwen en moeders. Gecoacht en begeleidt door professionals werken zij aan hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Zij leren om weer op eigen kracht de zorg en verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun kinderen op te durven pakken.

De concertjes à € 50 worden op vrijdagavond 19 november in Zeewolde tussen 17 en 22 uur aangeboden. Bij voldoende animo komt er een vervolg op vrijdag 10 december. De tour financieel sponsoren kan natuurlijk ook. Mail uiterlijk 16 november naar dezingendedames@gmail.com uw verzoek of vragen. Zie ook de Facebookpagina en Instagram.