Afbeelding
Archieffoto Beachfestival Zeewolde

Beachfestival Zeewolde pakt na twee jaar flink uit!

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZEEWOLDE – ‘We gaan er vol in!’ Dat is de insteek van de organisatoren Erik Tigelaar en Rob Janning voor Beachfestival Zeewolde, hét grootste strand-/muziekfeest voor de hele familie, dat van 20, 21 en 22 mei a.s. op het programma staat.

Beachfestival Zeewolde staat voor drie dagen lang livemuziek, dans, food en vermaak voor alle leeftijden. Met de verscheidenheid aan artiesten en variatie aan eten is het festival uitgegroeid tot een bijzondere belevenis in de omgeving. De laagdrempeligheid en goede sfeer zorgen ervoor dat veel bezoekers jaarlijks van de partij zijn.

Dikke programmering
Vanwege de coronamaatregelen moest het evenement tot twee keer toe geannuleerd worden. Maar met de versoepelingen binnen handbereik wordt nu volop doorgepakt om de komende editie van Beachfestival Zeewolde nóg grootser neer te zetten. Dat betekent ook een dikkere programmering. De eerste namen van de artiesten die komen optreden zijn al bekend; Mart Hoogkamer, Freddy Moreira, Sigourney K en Party Animals. “Met de verdere versoepelingen die eraan gaan komen, beginnen we elke dag meer zin te krijgen in het Beachfestival”, laten Rob en Erik weten, “en te lezen aan de vele enthousiaste reacties die wij op facebook binnen zien komen, staan wij daar niet alleen in. Mensen zijn echt toe aan iets leuks!”

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 17 februari. Entree op vrijdag bedraagt in de voorverkoop € 15,- en op zaterdag € 22,- euro. Aan de deur betaal je voor de kaarten € 19,95 (vrijdag) en € 27,50 (zaterdag).
Natuurlijk zijn er ook weer diverse VIP-arrangementen mogelijk. Zondag is het terrein gratis toegankelijk.

Beachfestival Zeewolde 2022 biedt ruimte aan 5000 bezoekers. Ruim 1000 mensen hebben vorig jaar in de voorverkoop al een kaart gekocht. Met de bekendmaking in januari dat het Beachfestival Zeewolde er aan komt, loopt het nu al storm. Al veel mensen hebben zich online aangemeld voor een ticket. Daaruit blijkt dat het Beachfestival ook steeds meer bezoekers van (ver) buiten Zeewolde trekt. “Wij gaan voor een full house”, laat de organisatie weten. “Wees er dus op tijd bij!”

Mocht het festival onverhoopt toch niet doorgaan, ontvangen mensen hun geld terug. 

Meer informatie: www.beachfestivalzeewolde.nl of kijk op de facebookpagina.

Dit is een partnerbijdrage van:
Beachfestival Zeewolde
 

Afbeelding
Aan de slag met een idee om uw buurt op het platteland te verbeteren? Kom naar het Leefbaarheidscafé! Ingezonden 27 mrt, 12:40
Afbeelding
Ondernemers en Oosterwold centraal bij openbare fractievergadering CDA Zeewolde Politiek 27 mrt, 11:18
Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09