Afbeelding
Coloriet

Coloriet doet mee aan NLdoet. Help je ook mee?

Cultuur

FLEVOLAND - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 18e keer NLdoet. Coloriet doet ook mee. Voor meerdere activiteiten in bijvoorbeeld Zeewolde en Dronten worden nog wat vrijwilligers gezocht.  

Voor de Lelystadse activiteiten hebben zich voldoende vrijwilligers aangemeld. Zij organiseren een beautymiddag en high tea in Coloriet de Hoven, een middag vol vermaak in Coloriet Laarstaete en er worden op een aantal woningen in Coloriet Laarhof pannenkoeken gebakken.
In Zeewolde wordt een gezellige high tea georganiseerd voor alle bewoners van Coloriet de Sfinx. “Hier zijn vrijwilligers van harte welkom om te komen helpen!”

In Dronten bij Coloriet de Regenboog worden pannenkoeken gebakken, de dierenweide schoongemaakt en is er een echte Indonesische middag voor de bewoners met dementie. Voor deze activiteit worden ook nog vrijwilligers gezocht die willen helpen. “En extra leuk is dat de burgemeester van Dronten hier komt helpen.” In Swifterbant is het tijd voor de voorjaarsschoonmaak van Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt.

Meld je aan!
NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden. “We laten deelnemers ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.”