Afbeelding
Foto: Puur Zeewolde

OPROEP voor Kunst- en streekproductenmarkt Petit Montmartre

Cultuur

ZEEWOLDE - Stichting Puur Zeewolde organiseert op zaterdag 4 juni het evenement Beleef Puur Zeewolde, de opening van de zomeractiviteiten, in het centrum van Zeewolde. 

Net zoals andere jaren wil de organisatie dit combineren met een kleine kunst- en streekproductenmarkt onder de naam Petit Montmartre. Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan deze markt, meld je dan z.s.m. aan.

Deelnemers kunnen deze dag kiezen uit twee opties: een parasolplaats (à 15 euro) of een marktkraam (à 30 euro). Een parasolplaats is een grondplaats ter grootte van een ruime parasol die de deelnemer zelf meeneemt. De kramen en parasolplaatsen worden door elkaar opgesteld om een zo gezellig mogelijk effect te bereiken. Om het echte Petit Montmartre gevoel te bereiken zou het leuk zijn wanneer kunstenaars aan het werk zijn. Ook mensen die zelf leuke dingen voor de verkoop maken zijn van harte welkom om zich aan te melden!

De markt begint om 13.00 uur en loopt door tot 17.00 uur. Aanmelden: a.vandongen@puurzeewolde.nl. Meer informatie: www.puurzeewolde.nl