Winnaar 2021: Klassiek gitaartalent Dylan Prentner met commissaris van de Koning van Flevoland, Leen Verbeek
Winnaar 2021: Klassiek gitaartalent Dylan Prentner met commissaris van de Koning van Flevoland, Leen Verbeek Foto: Provincie Flevoland

Han Lammers Fonds zoekt jonge talenten

Cultuur

FLEVOLAND - Ben jij een creatief talent tussen de 18 en 25 jaar? Wil je graag kans maken op een beurs van € 5.000 ,-? Dan zoekt het Han Lammers Fonds jou! Dit jaar geeft het Fonds namelijk weer een beurs aan een jong en creatief Flevolands talent. Je kan de beurs nog aanvragen tot en met 26 augustus 2022.

Hoe je meedoet

Je komt voor de beurs van € 5.000,- in aanmerking als je in Flevoland woont en tussen de 18 en 25 jaar bent. Daarnaast is het belangrijk dat je een opleiding volgt of al bent afgestudeerd en je toekomst in de beoefening van professionele beoefening van kunst en cultuur ligt. “Uiteraard gaan we voor aantoonbaar talent en kun je deze financiële impuls gebruiken voor je verdere ontwikkeling. Deze verduidelijk je met een motivering en referenties. Denk je in aanmerking te komen voor deze beurs, vul dan voor 26 augustus het aanvraagformulier in op flevoland.nl. De winnaar krijgt in september persoonlijk bericht. De beurs wordt in november uitgereikt door de commissaris van de Koning: Leen Verbeek.”

In 2021 won Klassiek gitaartalent Dylan Prentner deze ereprijs. Op 18 november ontving hij deze uit handen van Leen Verbeek, commissaris van de Koning van Flevoland. Dylan: “Dit bedrag kan ik heel goed gebruiken voor internationale concoursen, waardoor ik me beter kan ontwikkelen en hierdoor mijn naam nog meer kan vestigen.”