Afbeelding
Foto: AMVZ

Muziek Doe Dag AMVZ voor iedereen!

Cultuur Instagram

ZEEWOLDE - De Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) organiseert op zaterdag 18 maart een gezellige en actieve open muziekmiddag. Deze middag is bedoeld voor iedereen die ook maar iets van interesse heeft in muziek maken of nieuwsgierig is naar blaasinstrumenten, slagwerk of een fanfare. 

De vereniging opent haar deuren openen om met deze unieke middag belangstellenden op een ongedwongen manier kennis te laten maken met een fanfare en haar instrumenten. “Het leuke is dat er muzieklessen worden gegeven met hulp van ervaren muzikanten, en dat instrumenten geprobeerd kunnen worden. Natuurlijk zijn mensen ook van harte welkom met een eigen instrument, maar dan wel een exemplaar die binnen een fanfare wordt bespeeld.

De Muziek Doe Dag biedt een unieke mogelijkheid voor iedere verborgen muzikant om zonder verplichtingen eens een kijkje te nemen in de muziekwereld als koperblazer, saxofonist of slagwerker. De kans om te kijken hoe een muziekles gaat, wat anderen kunnen met hun instrument en wat er in korte tijd al lukt qua spelen. “Belangrijk is dat je geen ervaring hoeft te hebben, geen noten hoeft te kunnen lezen. Iedereen is welkom.” Ook kunnen er kunnen vragen gesteld worden aan de geoefende muzikanten van de vereniging. 

De middag is gratis en er zijn geen enkele verplichtingen aan verbonden. “Het belangrijkste is kennismaken en plezier. De leeftijd maakt niets uit.”
Het programma start tussen 12.30 en 13.00 uur in Open Haven aan het Kerkplein. Daarna starten de open muzieklessen.
De gevarieerde Muziek Doe Dag wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden om 16.00 uur. “Een mix van ervaren en onervaren muzikanten die samen muziek maken, heel uniek. Een bijzondere kans om een leuke hobby en creativiteit de kans te geven.

Aanmelden kan via: www.amvz.net