Cor Bakker en Fay Claassen
Cor Bakker en Fay Claassen eigen

Cor Bakker en Fay Claassen op Jazzdagen Harderwijk

Ingezonden Ingezonden

Zondagmiddag 10 april worden Cor Bakker en Fay Claassen in de Catharinakapel Harderwijk verwelkomd. Beiden inmiddels geen onbekenden meer in het programma van de Jazzdagen Harderwijk, maar nu speciaal als duo.

Cor en Fay werken al jarenlang samen, hun laatste theaterprogramma Cor-I-Fay was een groot succes. Luister naar de magische wisselwerking tussen beiden en je hoort het. Eén plus één kan veel meer zijn dan twee. Bij hun samenwerking tillen ze niet alleen elkaar naar het hoogste niveau, maar krijgt ook het repertoire dat ze brengen een extra lading.  

Vanaf het begin van hun samenwerking was het een artistieke liefde op het eerste gezicht tussen pianist Cor en zangeres Fay. ‘Een muzikale romance’, noemen ze het zelf. “,Zingen met Cor aan de toetsen, is magisch’’, vertelt Fay. ,,Als hij me begeleidt, voelt dat als totale vrijheid. Dan hoef ik niet meer over de noten na te denken en krijgt een lied een ziel. Als een schilderij dat van het doek afspat en tot leven komt.’’

U mag vanmiddag een afwisselend programma verwachten met songs uit hun theaterprogramma en meer. Van jazz tot pop en Nederlandstalig. Laat u verrassen want hun repertoire is door hun lange samenwerking inmiddels zo groot dat dit een prachtige middag gaat worden.

Aanvang 15.00 uur

Meer info en kaartverkoop: www.jazzdagen.nl