Afbeelding
Eigen foto

Duik in je familiegeschiedenis

Ingezonden

ZEEWOLDE -  Wil je de geschiedenis van je familie onderzoeken en kun je wel wat tips gebruiken? Bezoek dan de workshop Ontdek je eigen familiegeschiedenis op zaterdag 9 september in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. 

De Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Flevoland geeft allerlei tips en adviezen voor je familiezoektocht en vertelt je hoe je jouw stamboomonderzoek kunt starten. De workshop is van 11.00 tot 13.00 uur.

Voorouderspreekuur

De workshop is een opwarmer voor een nieuwe activiteit in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Vanaf deze maand kun je namelijk elke tweede zaterdag van de maand in de bibliotheek terecht voor het Voorouderspreekuur van 11.00 tot 13.00 uur. “Duik in je familiegeschiedenis, doe onderzoek naar je verre voorouders en leg alles vast in een stamboom. Hulp nodig bij het opstarten van zo’n onderzoek of loop je vast? De Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Flevoland helpt je met al je vragen.”

Aanmelden 

De workshop is gratis, maar je dient wel een plekje van tevoren te reserveren. Dit kan via de servicebalie van de bibliotheek of via www.flevomeerbibliotheek.nl. Voor de maandelijkse spreekuren hoef je je niet aan te melden.