Afbeelding
Foto: Staatsloterij Nederland

Staatsloterij zoekt in Flevoland naar winnaars Oudejaarstrekking 2022

· leestijd 1 minuut Ingezonden

FLEVOLAND - Met behulp van een vliegtuigje met daarachter de boodschap: ‘478.885 loten zoeken winnaar!’ doet Staatsloterij vandaag, 29 november, een uiterste poging om de winnaars uit Flevoland van de Oudejaarstrekking 2022 die zich nog niet hebben gemeld te vinden. 

In heel Nederland gaat het om 478.885 winnende lotnummers met een totaalbedrag van bijna 3,95 miljoen die tot nu toe nog niet geclaimd zijn door de prijswinnaars. Zij hebben tot 31 december 2023 23.59 uur de tijd om dat alsnog te doen. Met de oproep in de lucht hoopt Staatsloterij zoveel mogelijk Flevolandse winnaars van de Oudejaarstrekking 2022  alsnog te bewegen hun winnende loten in te leveren.  

Jaarlijks komt het voor dat spelers hun winnende Oudejaarslot niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht, want loten die online zijn gekocht of via een abonnement worden automatisch aan de winnaar overgemaakt. Om een prijs op te halen, moet de winnaar zich met het Oudejaarslot melden bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Het lot is een jaar geldig. Dit betekent dat winnaars tot uiterlijk 31 december 23.59 uur de tijd hebben om hun prijs te innen. De tijd begint dus te dringen, winnaars nog slechts iets meer dan een maand de tijd om hun lot in te leveren. Wanneer winnende loten niet worden geclaimd, gaat het niet opgehaalde prijzengeld naar de afdracht aan achttien goede doelen, NOC*NSF en de Nederlandse staat.

Vliegtuigje in Flevoland met ultieme oproep de lucht in

Michael Kastelijns, Business Director van Staatsloterij: “Dit jaar ligt er een totaalbedrag van 3,95 miljoen euro aan prijzengeld te wachten dat niet nog niet door de winnaars is verzilverd. Hieronder vallen óók de elektrische MINI’s die kopers van een Oudejaarslot elk jaar kunnen winnen, maar ook een groot aantal geldprijzen. In de komende weken gaan we een uiterste inspanning doen om in heel Nederland - waaronder Flevoland - alle winnaars op te roepen om thuis toch nog een keer te zoeken naar het winnende lot en hun Oudejaarslot zo snel mogelijk te verzilveren.”

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht

Afbeelding
Flevolandse boerenmentaliteit voert boventoon tijdens Kennisdag Bodem en Water Ingezonden 1 mrt, 10:36
Afbeelding
'De Dinsdagavondsalon' zoekt Zeewolder dichters Ingezonden 1 mrt, 10:32
Afbeelding
4,3 miljoen euro subsidie beschikbaar voor het platteland: LEADER Flevoland 2023-2027 geopend Provincie 1 mrt, 10:05