Afbeelding
Eigen foto

Inloopspreekuur openbaar vervoer

Ingezonden

ZEEWOLDE -  Al een tijdje niet meer met de bus of trein gereisd of zijn er andere vragen over het gebruik van het openbaar vervoer? De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg tijdens het inloopspreekuur op woensdag 14 februari, van 10.00 tot 11.30 uur in het Vraaghuis aan de Stevinweg 2. 

Tijdens maandelijkse inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. “Door het zelf te ervaren, zult u merken dat het meevalt! Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum, of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer.”

Telefonisch spreekuur

Telefonisch contact met een OV-ambassadeur is ook mogelijk. Hiervoor is er het telefonisch spreekuur, tel. 038 – 303 70 10. Bellen kan op maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.   

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 6 mei, 12:00
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 6 mei, 11:53
Afbeelding
Tessa Schoots niet in de prijzen tijdens EK Taekwon-Do Sport 6 mei, 10:31