Open Haven
Open Haven Zeewolde Actueel

Verkiezingsdebat ouderen, welzijn en politieke partijen

Politiek

ZEEWOLDE - De besturen van de Gezamenlijke Ouderenbonden en Welzijn Zeewolde organiseren op dinsdagmiddag 1 maart van 14.00 tot 16.00 uur een verkiezingsdebat in Open Haven. De leiding is in handen van Mannes Schoppink.

Ook bij ouderen neemt de verkiezingskoorts toe. Daarom een debat met vertegenwoordigers van de plaatselijke politieke partijen. Deze vertegenwoordigers mogen hun verkiezingsitems kort toelichten en in debat gaan met de zaal.

En welke punten willen de ouderen zelf naar voren brengen? Zomaar even wat voorbeelden: gedacht zou kunnen worden aan passende huisvesting voor ouderen, in gezonde dagen, maar ook als de tijd van beperkingen komen. Kunnen ouderen veilig over straat als voetganger met of zonder hulpmiddelen? Zijn er of komen er voldoende plekken in Zeewolde voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen omdat ze meer specifieke zorg behoeven? Worden de ouderenorganisaties straks voldoende geholpen om hun bijeenkomsten te houden nu De Sfinx niet meer voor dit doel gebruikt kan worden en De Meermin verbouwd gaat worden?

Wie geïnteresseerd is in de eigen toekomstmogelijkheden, is op 1 maart van harte welkom in Open Haven.

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00