Afbeelding

Tafeltennissers Zeta – bezig aan sterke reeks in 1e klasse

Sport

Zeewolde - Team 1 van tafeltennisvereniging Zeta begon de competitie in september met wisselende resultaten, maar gaandeweg begonnen de Zetanen te wennen aan het niveau in de 1e klasse, na de promotie afgelopen seizoen vanuit de 2e klasse.

Het team bestaande uit Harry Sijm, Roel bakker en Gert-Jan Moerland heeft de laatste de laatste vier wedstrijden op rij gewonnen. Een heel knappe prestatie. Ook al waren drie van deze wedstrijden nipte overwinningen met 3-2, ze tellen lekker mee, helemaal na de prima 2-3 uit-overwinning van afgelopen vrijdagavond tegen Gispen uit Culemborg.

Dit resultaat doet de Zetanen stijgen op de ranglijst naar inmiddels plek 3. Moet wel gezegd dat alle teams heel dicht bij elkaar staan en dat het met nog twee speelronden te gaan nog alle kanten op kan gaan voor wat betreft de stand op de ranglijst. De Zetanen hebben in elk geval nog twee goede resultaten nodig om zich “veilig” te spelen om zo ook volgend seizoen weer in de 1e klasse te mogen uitkomen.

Info: www.ttv-zeta.nl

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21