Afbeelding

Finale plaatsen voor Zeesterturnsters in 4e divisie

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE - dertien turnsters van de selectiegroepen van G.V. De Zeesterren turnden op zaterdag 7 maart hun derde en laatste plaatsingswedstrijd voor de regionale kampioenschappen in de vierde divisie toestelturnen van Gelderland op 4 april.

Er werd geturnd op de onderdelen sprong, brug ongelijk, evenwichtsbalk en vloer. Maar liefst zeven van deze dames plaatsten zich rechtstreeks voor de finale; Jennifer Blom, Mila van Opijnen, Ayana Hofman, Hannah van ’t Wout, Eunice van ’t Wout, Constance Riksen en Kate van der Flier. Jennifer Nomen en Celina Lange zijn reserve.

Tijdens deze wedstrijd werden nog wat leuke succesjes behaald: Mila (instapper) en Ayana (pupil 2) werden eerste op sprong.

Hannah (pupil 2) was eerste op balk. Eunice (jeugd 2) behaalde de tweede plaats op vloer en werd derde op sprong. Kate werd tweede op vloer en Constance derde. Zij turnen in de categorie junior. Senior Joek werd tweede op balk.

Aangezien door de KNGU een trainingsstop is opgelegd, in elk geval tot en met 31 maart, is het niet zeker of deze finale zal wel zal doorgaan op 4 april, of dat deze eventueel later zal worden geturnd. “Dat blijft nog even spannend.” Info: www.zeesterren.nl.

FOTO: Achter vlnr: Joek Vendrig, Constance Riksen, Kate van der Flier, Celine Lange en Jeanine Bos. Midden vlnr: Eunice van ’t Wout, Jennifer Nomen, Hannah van ’t Wout, Ayana Hofman, Annika Wedekind. Voor vlnr: Mila van Opijnen en Jennifer Blom.

Verena Kraak (zie inzet) ontbreekt op de groepsfoto

Afbeelding