Afbeelding

Zin in badminton?

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE - Op de camping of in de tuin lekker gebadmintond en zin om dat vaker te doen? Badmintonclub Zeewally verwelkomt graag nieuwe senior- en jeugdleden! Vanaf dinsdagavond 1 september gaat het seizoen weer van start en kan er volop worden gespeeld. En of men nu junior of senior is, recreatief een shuttletje wil slaan of competitie wil spelen, iedereen is van harte welkom! De eerste maand is gratis, zodat aspirant-leden rustig kunnen bekijken of badminton echt iets voor hen is. En een racket? Die ligt eveneens klaar! Uiteraard wordt er volgens een coronaprotocol gespeeld, waarbij de veiligheid voorop staat.

Voor de jeugd is er op dinsdagavond tussen 18.30 uur en 20.00 uur in Het Baken competitietraining onder leiding van een professionele trainer. En op zaterdag is de Zeewolderhoek vanaf 09.00 uur voor de jeugd gereserveerd. Vanaf 6 jaar zijn kinderen welkom, zodat het badmintonnen hun spelenderwijs wordt bijgebracht.
Voor seniorleden staan de netten vanaf 20.00 uur op dinsdagavond in Het Baken en donderdagavond in de Zeewolderhoek opgesteld. Op beide avonden kan er recreatief worden gespeeld, maar op dinsdag wordt er ook competitietraining gegeven. Voor beginnende recreanten is er een beginnerstraining om de spelregels, diverse slagen en fijne kneepjes te leren. Voor de doorgewinterde recreanten wordt er door middel van een afhangsysteem gespeeld en ervaring leert dat nieuwkomers al heel snel in de groep worden opgenomen. Regelmatig zijn er gezellige toernooien, zoals het jaarlijks Mini-maxi toernooi en het Kersttoernooi. Speelavonden die naast wedstrijdplezier ook voor veel gezelligheid zorgen. Zo wordt het seizoen binnenkort afgetrapt met een coronaproof BBQ.

Voor wie meer informatie wil, bellen kan met Theo Faddegon via 06 53 15 99 48. Faddegon vertelt alles wat men wil weten en komt ongetwijfeld met een uitnodiging een keer te komen spelen! Vanwege coronamaatregelen is aanmelding vooraf noodzakelijk, maar dat kan ook via de site. Er zijn rackets voldoende beschikbaar om ’n shuttletje mee te slaan. Nieuwkomers krijgen een buddy die ze snel wegwijs maakt in het oh zo leuke spelletje in het algemeen en de vereniging in het bijzonder. Wel zin in, maar nog geen ervaring? Gewoon komen, zo is namelijk iedere badmintonner begonnen! Meer info via www.zeewally.nl.