Afbeelding
Eigen foto

Examens Taekwon-Do

Sport

ZEEWOLDE ā€“ In de sporthal Polderwijk werden zaterdag 12 december examens afgenomen bij Taekwon-Do vereniging Hwa Rangdo. Meer dan 60 leerlingen behaalden een nieuwe band.

Ondanks de maatregelen die nodig zijn vanwege het Coronavirus, kan er bij Hwa Rangdo toch veilig gesport worden. De kantine moest gesloten blijven en er mocht ook geen publiek bij aanwezig zijn, maar iedereen kon via een livestream de examens thuis volgen. Naast Tuls (vechtpatronen) is ook de breektest op een plank onderdeel van het examen.

Xandra Hersbach en Jesper Meijerink gingen zelfs op voor de zwarte band. Een examen waar vele jaren inspanning en training aan vooraf zijn gegaan. Met gezonde spanning hebben Xandra en Jesper een prachtig examen afgelegd. Na een paar uur examineren waarin alle onderdelen van Taekwon-Do worden getest waren beide kandidaten geslaagd.

Fred Klein (6e Dan) en Dennis Weij (3e Dan) namen de examens af met hulp van assistent-trainer Mirte YoeĀØlle Kamphorst (1e Dan). Deze hoge graduaties staan voor veel kennis, zodat er binnen de vereniging tot aan de 3e Dan zwarte band examens mogen worden afgenomen. Beide kandidaten kregen na afloop van een mooi examen een dangraad pak en een zwarte band cadeau van de vereniging Hwa Rangdo.

Meer informatie: www.hwa-rangdo.nl

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30