Wethouder Wim van der Es ‘speelt’ Johan Scheen de sleutel toe.
Wethouder Wim van der Es ‘speelt’ Johan Scheen de sleutel toe. Eigen foto

Biljartvereniging blij met nieuw onderkomen aan de Doorsteek

Sport

ZEEWOLDE - Als binnensport weer mag heeft de biljartvereniging een nieuwe locatie. Op donderdag 18 maart overhandigde wethouder Wim van der Es, wethouder maatschappelijk vastgoed, de sleutel van het pand aan de Doorsteek aan voorzitter Johan Scheen van de biljartvereniging.

De vereniging kon niet langer meer gebruik maken van de ruimte in de Sfinx aan de Zuiderzeeweg. Omdat peuterspeelzaal Warrelwind verhuisde, stelde de gemeente voor om het pand aan de Doorsteek te laten gebruiken door de biljartvereniging. De vereniging ging dankbaar op dit aanbod in.

Johan Scheen gaf aan heel blij te zijn met deze oplossing. “Het zou toch jammer zijn als onze trouwe biljarters niet meer hun geliefde biljartspel kunnen spelen. Gelukkig kunnen we straks weer bij elkaar komen.”

Wethouder Wim van der Es: “Fijn dat de biljartvereniging weer een eigen locatie heeft. Zodra binnensport weer mag, kom ik graag een keertje langs om een potje te spelen. Nu mag ik de keu alleen gebruiken om op afstand de sleutel te overhandigen.”

Als het weer is toegestaan, speelt de biljartclub van maandag tot en met vrijdag elke avond een onderlinge competitie. Met dit nieuwe onderkomen kan dan ook overdag gebiljart worden. Lid worden of meer informatie? Bel Johan Scheen via 06-27 522 471 of stuur een mail naar secretariaat Mary van Beek, marydej@gmail.com.

Afbeelding