Afbeelding
Eigen foto

Gezocht: Zeilers vanaf 7 jaar met zwemdiploma

Sport

ZEEWOLDE - Ook dit jaar gaat Watersportvereniging Zeewolde (WVZ) starten met een zeilcursus voor kinderen. Het doel van de zeilcursus is om de kinderen op een leuke, ontspannen en gezellige manier kennis te laten maken met zeilen in de optimist. 

“Dat doen we op een gestructureerde manier, waarmee we de CWO methodiek volgen en uiteindelijk ook streven naar een CWO 1, 2 en 3 diploma”, licht WVZ toe. “Hiermee leggen we een goede basis voor de kinderen om (eventueel parallel) door te stromen naar wedstrijdzeilen of zelfstandig voor hun plezier zeilen.”

Belangstellenden zijn op 31 maart van 15.30 tot 18.00 uur van harte welkom op het Jollenveld in de Bolhaven voor meer informatie. Er zullen dan ook bootjes klaarliggen waarin de kinderen onder begeleiding zelf kunnen (er)varen hoe het is om in een zeilbootje op het water te zijn.

Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar jeugdcommissie@wvzeewolde.nl of neem telefonisch contact op met Carolien Kaesehagen op 06-51247592.

Wil je komen kijken of zeilen wat voor jou is? In verband met de huidige (corona) omstandigheden vraagt WVZ met niet meer dan één volwassene te komen.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 4 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 6 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 6 uur geleden