Mart van Es 2e pr. - Milan van den Bos clubkampioen junioren - Roan Gieling 3e pr.
Mart van Es 2e pr. - Milan van den Bos clubkampioen junioren - Roan Gieling 3e pr. Foto: Eigen foto

Milan van den Bos clubkampioen junioren TTV Zeta

Sport

ZEEWOLDE - Na twee Corona-jaren waarin geen clubkampioenschappen gespeeld konden worden, werd bij tafeltennisvereniging Zeta het jaarlijkse clubkampioenschap tafeltennis voor junioren gehouden.

Het kampioenschap was zo opgezet dat alle spelers een keer tegen elkaar zouden spelen, waardoor er na alle speelrondes er een terechte winnaar zou komen bovendrijven. De deelnemende spelers waren: Ties van den Brink, Dex van der Est, Roan Gieling, Rebekka Hoolsema, Milan van den Bos, Joylean van Soelen, Jeremy Soethaert en Mart van Es.

Er werd door alle spelers met volle inzet gestreden om de titel. Na vele mooie en spannende partijen bleek de laatste wedstrijd een echte finale te zijn: Mart van Es en Milan van den Bos waren als enige nog ongeslagen en moesten het tegen elkaar opnemen om uit te maken wie zich mocht kronen tot clubkampioen tafeltennis 2022. Uiteindelijk, na een heel spannende partij was het Milan van den Bos die heel knap aan het langste eind trok en zich een jaar lang clubkampioen van tafeltennisvereniging Zeta mag noemen.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 8 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 10 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 10 uur geleden