Afbeelding
(Unsplash)

Geslaagde Horecadrive door Bridgeclub Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE – Vanuit de hele regio kwamen zaterdagochtend 5 november 112 bridgers naar The Lux om deel te nemen aan de horecadrive Zeewolde.

Vijf horecagelegenheden hadden hun locatie beschikbaar gesteld om te kunnen bridgen. De 56 paren hebben in zeven rondes van horecagelegenheid naar horecagelegenheid gelopen en in de betreffende locatie vier spellen gespeeld.

De organisatie, in handen van bridgeclub Zeewolde, zorgde voor een tussenstand na drie en vijf rondes. Aan het einde van de middag waren alle 28 spellen gespeeld en kon er een einduitslag gemaakt worden. Dit jaar eindigden twee paren op de 1e plaats, t.w. Sietske Mesu (Soesterberg) met Frank Vlam (Ermelo) en Glajt van Rootselaar (Nijkerk) met Rob Rijnders (Nijkerk) met een score van 64,09%. Het beste paar uit Zeewolde, lange tijd de koplopers van het hele veld, waren Annelies Peters en Pieter Luuk van Beek op een 6e plaats met een score van 61,44%.
De totale uitslag is te vinden op de website van bczeewolde

Het bestuur kijkt terug op een geslaagde dag, met dank aan de deelnemende horecagelegenheden voor de geboden gastvrijheid en goed verzorgde lunch. “Alle deelnemers hebben het erg naar hun zin gehad en er zijn veel toezeggingen om volgend jaar (4 november) weer mee te doen.”

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21