De winnaars Nico van der Zwet en John Mol
De winnaars Nico van der Zwet en John Mol Foto: BC Zeewolde

Kerstdrive bij BC Zeewolde groot succes

Sport

ZEEWOLDE - Bridge Club Zeewolde kijkt terug op een succesvolle kerstdrive. Deze traditionele kerstdrive vond op 19 december plaats in het restaurant van de Golfclub.

Er was al lange tijd naar uitgekeken omdat corona tot twee keer toe roet in het eten had gegooid. Onder de kerstboom verzamelden zich maar liefst 37 bridge paren om met elkaar in deze gezellige ambiance te gaan spelen. De prijzentafel was vol gezet met leuke, grappige en lekkere prijzen.

Er werd gespeeld op drie niveaus, maar de uitslag was integraal (over het geheel). Om de vele kaartspelletjes te schudden en voor te bereiden wordt bij de club een schudmachine gebruikt. Dit is tijdbesparend, maar waarborgt ook de willekeurigheid van de spellen. Er kwamen deze avond dan ook weer vele uiteenlopende spelverdelingen voor. Hierdoor werd iedereen uitgedaagd om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Het beste resultaat werd behaald door Nico van der Zwet en John Mol. Op de tweede plaats eindigden Jan Donderwinkel en Annemarie Luijkx. Alex van der Zwet en Hans Eitjes werden derde. Maar iedereen werd beloond met een prijs!

Ook belangstelling voor bridgen bij BC Zeewolde of voor een cursus bridgen, neem dan contact op met secretaris@bczeewolde.nl of kijk op de website van BC Zeewolde: https://24049.bridge.nl/

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 18 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 18 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 18 uur geleden