Afbeelding

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

Sport

ZEEWOLDE - Vogeltjes, wegspringende konijntjes. Misschien zelfs een vos of ree! De omgeving van Zeewolde is extra mooi als je het beleeft bij zonsopgang. 

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei aanstaande, kan men meedoen met ‘Dauwtrappen’. In de vorm van een vroege wandeling in de Stille Kern of een hardloopronde bij zonsopgang. Na afloop wordt het gezellig afgesloten met een gezamenlijk ontbijt.

Iedereen is welkom! Verzamelen bij het clubhuis van de atletiekvereniging (noodgebouw bij de atletiekbaan). Afhankelijk van de keuze tussen wandelen en hardlopen vertrekt men tussen half zes en zes uur ‘s ochtends. Wandelaars en nordicers vertrekken of per fiets, of per auto naar de Stille Kern. 

De hardlopers kunnen kiezen tussen 7 of 12km. De lopers van de 7km worden daarbij ‘gedropt’ zodat zij snel buiten het dorp zijn en halverwege kunnen aanhaken bij de 12km groep.

Leden doen gratis mee, niet-leden betalen 4 euro per persoon, ter plaatse te voldoen. Dit is inclusief ontbijt. “Een heerlijk en bijzonder begin van de Hemelvaartsdag!”

Meer informatie en aanmelding: www.zeewolde-atletiek.nl

René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 6 mei, 12:00
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 6 mei, 11:53
Afbeelding
Tessa Schoots niet in de prijzen tijdens EK Taekwon-Do Sport 6 mei, 10:31