Afbeelding
Eigen foto

Jeu de boules Clubontmoeting Sassenheim

Sport

ZEEWOLDE - Sinds 1997 spelen de Jeu de boulesverenigingen van Zeewolde en Sassenheim jaarlijks een toernooi tegen elkaar. Dit gebeurt afwisselend in Zeewolde en Sassenheim. Slechts een paar keer ging de clubontmoeting niet door, bijvoorbeeld in coronatijd. 

Dit jaar vond het toernooi voor de 24e keer plaats en wel in Sassenheim bij De Vaste Voet. “De ontvangst was zoals altijd weer hartelijk en velen ontmoetten elkaar als oude bekenden”, meldt de vereniging. Tussen de regenbuien door kon er gejeudebouled worden en na drie speelronden was duidelijk dat de wisseltrofee in Sassenheim zou blijven.

Als beste spelers van Les Trois Etoiles Zeewolde kregen Hub Rings en Roel den Bakker nog een prijs. Na afloop was er een smakelijk Chinees buffet. Volgend jaar gaat Les Trois Etoiles proberen de trofee naar Zeewolde te halen.

Zondag 3 september is er alweer een toernooi, het vervolg van de HaAlZe competitie. Dan komen de clubs uit Harderwijk en Almere op bezoek in Zeewolde voor het vervolg van de onderlinge wedstrijd. Kijk voor meer info op www.jeudebouleszeewolde.nl