Afbeelding
Foto: BC Zeewally

Succesvolle badminton clinic Koningspelen

Sport Instagram

ZEEWOLDE - In het kader van de Koningsspelen en op uitnodiging van de buurtsportcoaches verzorgde badmintonclub BC Zeewally, een clinic voor de leerlingen van groep 7/8 van de Christiaan Huygens school. De clinic werd gegeven door Julia, geassisteerd door Agneta, Saskia, Hennie, Henriette, Volker en Piet.

De activiteit begon met een warming-up spelletje ‘shuttle lummelen’. Al snel bleek dat je de shuttle best wel hard moet gooien om ver te komen! Maar de kinderen deden het super goed en aan hun gezichten kon je zien dat ze er duidelijk plezier in hadden!

Vervolgens werd geoefend met de service, wat toch best lastig bleek te zijn. Maar naar mate de kinderen het vaker probeerden ging het steeds beter! Hetzelfde gold voor de bovenhandse slag. Daarna werd er nog een wedstrijdje gespeeld, en zoals altijd werd er afgesloten met een ‘Rondje om het net’.

Zowel de deelnemers en vrijwilligers kijken terug op een geslaagde middag

Wie denkt: “ misschien is badmintonnen wel iets voor mij?”, wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen op de website www.zeewally.nl  voor een eventuele proefles! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding