Afbeelding
VVZ

SUPER Saturday bij VV Zeewolde

· leestijd 1 minuut Verenigingen

ZEEWOLDE - Zaterdagmiddag 12 december is er weer een SUPER Saturday bij VV Zeewolde. Helaas, vanwege de maatregelen niet op het voetbalveld en ook niet in de kantine. Of toch ….?

Voor alle leden, supporters, sponsoren en vrijwilligers en een ieder die de voetbalclub een warm hart toedraagt, organiseert VV Zeewolde een gezellige zaterdagmiddag-activiteit. Vanwege de nog altijd geldende maatregelen dus thuis, vanuit je huiskamer, met je gezin of een kleine vriendengroep. DOE MEE!

Tussen 16.00 en 18.00 uur is er vanuit de kantine van VV Zeewolde een ‘online Voetbalquiz’, de trekking van de loterij en kun je een hapje thuis laten bezorgen. Alles thuis, voor de buis of het (mobiele) scherm!

Deze middag wordt live uitgezonden vanuit de kantine van VV Zeewolde en is te volgen via Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) – TV kanaal Ziggo 36, KPN 1481, Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) – internet www.lokaleomroepzeewolde.nl – kies Televisie en de Facebookpagina van VV Zeewolde.

Voetbalquiz 

Meespelen met de voetbalquiz VV Zeewolde kan via KAHOOT.it. Rond 15.55 uur zie je een pincode / game pin op het tv-scherm waarmee je kunt inloggen op kahoot.it. Je speelt dan automatisch mee. Er komen circa honderd meerkeuzevragen voorbij in vier rondes, met leuke filmpjes tussendoor. Alles wordt automatisch bijgehouden. Voor de drie winnaars zijn er geldprijzen te verdienen van € 75, € 50 en € 25.

LET OP: log in met een duidelijke, onderscheidende naam (voorbeeld voornaam + afkorting achternaam). Er zijn slechts een beperkt aantal karakters beschikbaar! Deelname is gratis. Meld je tijdig met de inlogcode, er kunnen slechts 100 deelnemers meedoen.

Loterij 

Aan het einde van de voetbalquiz is er een loterij, met vele mooie prijzen. De hoofdprijs is een 50 inch TV! En wat dacht je van een reischeque TUI Zeewolde van € 100! De moeite waard om mee te doen! 1 lot voor € 2,50, 5 loten voor € 10. Maak het bedrag over op bankrekeningnummer NL59 RABO 0112 5755 44 ten name van VV Zeewolde onder vermelding van naam en adres. De trekking is dus rond 18.00 uur, live te bekijken op LOZ en Facebookpagina VV Zeewolde. De gewonnen prijzen worden door vrijwilligers thuisbezorgd. De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan de vereniging, die het extra hard nodig heeft nu de kantine al weer maanden dicht is.

Hapje en drankje

De kantine is gesloten, dus geen ‘bier en bitterballen’. Voor de drankjes moet je even zelf zorgen, maar voor een lekker hapje heeft VVZ De Leeuw Snacks bereid gevonden om een ‘VV Zeewolde menu’ te bezorgen. Bestellen kan via 036-525 1461.