Afbeelding
Zeewolde Actueel

BENU Apotheek is verhuisd naar Medisch Centrum Waterland

Zakelijk

ZEEWOLDE – Na jarenlang op het Kerkplein gevestigd te zijn geweest is BENU Apotheek Zeewolde nu te vinden in het nieuwe Medisch Centrum Waterland.

Het in één pand zitten met verschillende huisartsenpraktijken en andere zorgverleners brengt voordelen mee voor de apotheek. “Je kunt effectiever samenwerken”, licht apotheker de heer drs. A.E. Tulp toe. “De lijnen zijn kort; je kunt sneller even met elkaar overleggen. En voor de cliënten is de apotheek makkelijker te vinden.”

BENU Apotheek biedt laagdrempelige mensgerichte zorg. Dat doet zij op een vooruitstrevende en verantwoordelijke wijze. Naast medicijnen afhalen (of laten bezorgen) kunt u bij BENU terecht voor medische hulpmiddelen en zelfzorgproducten zoals vitaminen en verzorgingsproducten. Maar ook voor deskundig advies over een gezonde leefstijl en uw gezondheid kan BENU u van dienst zijn. Zo biedt de apotheek de ‘Gezondheidscheck’ aan. Een soort medische APK. Afhankelijk van de test wordt onder meer de bloedsuiker, cholesterol en bloedruk gemeten en het voedingspatroon nagelopen. De uitkomst wordt samen met u besproken. De Gezondheidscheck wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed.

BENU kan u ook ontzorgen, bijvoorbeeld met de medicijnrol, een handig hulpmiddel om overzicht te houden op uw medicijngebruik. Of met de Medicijnscan waarmee het medicijngebruik gecontroleerd wordt. Met de Medicijnbeoordeling bekijkt de apotheker, in samenwerking met de huisarts, of er medicatie bij of af moet of mogelijk anders kan.

“Zo geven wij altijd de zorg die het beste bij u past. Nu en in de toekomst.”

Meer informatie:
BENU Apotheek Zeewolde
Horsterweg 30,
Tel. 036-5221444
E-mail: zeewolde@benuapotheek.nl
www.benuapotheek.nl

Afbeelding
Rotarycheques voor hospice, Toon Hermanshuis en IDPZ Zorg en Welzijn Instagram 27 mrt, 09:09
Afbeelding
Bekijk hier het volledige programma van Sail Kampen 2024 Partnerbijdrages 26 mrt, 17:13
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 13): Zeewolde krijgt eigen brandweerkorps Algemeen 26 mrt, 16:04