Afbeelding
Foto: Flevopenningen

Flevopenningengala 2023 naar Defqon.1

Zakelijk

FLEVOLAND - Het jaarlijkse Flevopenningengala van de Stichting Flevopenningen zal vrijdag 16 juni a.s. worden gehouden op het Defqon.1-terrein in Biddinghuizen. De festivalorganisatie en de stichting Flevopenningen zijn dat overeengekomen. 

Defqon.1 is het grootste hardstyle festival ter wereld dat sinds 2011 wordt gehouden op de The Holy Grounds, ofwel het evenemententerrein in Biddinghuizen. Het populaire festival trekt doorgaans vele duizenden bezoekers. Het prestigieuze 4-daagse evenement, dat al goeddeels is uitverkocht, vindt plaats in het weekeinde van 22-25 juni.  

Flevolands Ondernemersgala

De week vóór het dancefestival komen zo’n zeshonderd vertegenwoordigers uit het Flevolandse bedrijfsleven, het bestuur en de politiek naar het grote, feestelijke Flevolandse Ondernemersgala wanneer de Flevopenningen 2023 worden uitgereikt. 

“We gaan voor het gala een mooie ruimte inrichten tijdens de opbouw van Defqon.1 Weekend Festival”, zei Robbert Stolwijk van evenementenorganisatie Q-dance tegen Flevopenningenvoorzitter Tom Lansink bij het aangaan van de samenwerking. Lansink toont zich verheugd met de samenwerking: “Ons gala wordt grootser en mooier dan ooit, op een prachtige locatie die veel indruk zal maken op onze gasten”, zo verwacht hij.

Grootste zakelijk netwerkevenement  

Het jaarlijkse terugkerende Flevopenningengala - het wordt dit jaar voor de 18e keer gehouden - is het grootste zakelijk netwerkevenement van Flevoland. Tijdens het gala worden de Flevopenningen uitgereikt aan ondernemers ter onderscheiding van excellente prestaties. De Flevopenning ‘Topondernemer’ gaat naar één van de zes door de lokale Flevolandse bedrijfskringen genomineerde kandidaten en de Flevopenning ‘Participatie’ gaat naar één van de zes door de Flevolandse gemeenten aangewezen kandidaten. 

Meer info en aanmelding: www.flevopenningen.nl