Afbeelding
Alzheimer Nederland

Zeewolde haalt 2509 euro op voor Alzheimer Nederland

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Ondanks het beperkte aantal collectanten als gevolg van onder andere het Coronavirus heeft de collecte voor Alzheimer Nederland in Zeewolde € 2509,00 opgebracht. “De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.”

Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. “Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.”

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

In 2021 ook een steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. Opgeven kan via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij Ton Gerrits @mail: gerton01@xs4all.nl of 036-5222075 of 06 23850656