Voor de kinderen was er van alles te beleven op de MMM boerderij
Voor de kinderen was er van alles te beleven op de MMM boerderij Sylvia Huisman

Gezinshuizen in het zonnetje op MMM boerderij

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE - Het was een vrolijke boel op 21 augustus op de MMM zorgboerderij aan de Gelderseweg.
Na een ongewoon en intensief jaar vanwege corona, vond jeugdhulporganisatie Vitree het hoog tijd om haar gezinshuizen eens extra in het zonnetje te zetten.

Op de MMM zorgboerderij was er alle ruimte voor gezinshuisouders om elkaar te ontmoeten. De kinderen konden zich uitleven op een springkussen, midgetgolfen, de dieren aaien, grabbelen en genieten van allerlei lekkers, met als hoogtepunt voor ieder een portie versgebakken kibbeling.
Dankzij sponsoring door o.a. transportbedrijf Wolter Koops, Sligro en visbedrijf Dayseaday werd het een extra feestelijke dag voor de gezinshuisouders, hun kinderen en het team gezinshuizen.

Werk met betekenis
Gezinshuisouders zijn professionele opvoeders die zorg dragen voor meestal zoā€™n 3 tot 5 kinderen en jongeren die niet bij hun eigen ouders kunnen opgroeien. Zij bieden ā€˜zo thuis mogelijkeā€™ opvang en passende hulp en begeleiding. Gezinshuisouders werken in loondienst of als zelfstandig ondernemers.

Ook werken als gezinshuisouder(s)? Kijk dan eens op: https://www.werkenbijtriadevitree.nl/werken-als-gezinshuisouder of vraag informatie aan  via gezinshuizen@vitree.nl

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30