Eigen foto

Tweede plaats voor Tessa Schoots op The Warrior Open

Sport

LONDON/ZEEWOLDE -  Tessa Schoots van Taekwon-do vereniging Hwa Rangdo heeft op zondag 10 maart in London op The Warrior Open een mooie tweede plaats weten te halen.

Aan dit grote toernooi deden 63 teams, met in totaal 590 deelnemers, mee. De sporters kwamen uit 17 verschillende landen.

Tessa kwam in een poule terecht van 18 dames uit Nederland, Noorwegen, Schotland, Spanje, Engeland en Wales. Tessa heeft in deze poule zeven rondes moeten lopen. Vijf waren in de voorrondes waar Tessa twee rondes won met 2-1 en 3 rondes wist te winnen met 3-0.

In de finalepoule won Tessa van een Engelse met 3-0 en uiteindelijk verloor ze met 2-1 van een Noorse. Het waren spannende rondes waarin Tessa met uiterste concentratie haar tuls wist te lopen. En met een mooie 2de plaats eindigde. “Wij zijn super trots op Tessa”, aldus vereniging Hwa Rangdo.