Afbeelding

Cursus beginnen met hardlopen bij Loopgroep2000

Algemeen

ZEEWOLDE - Een 8-weekse beginnerscursus hardlopen bij Loopgroep2000 Zeewolde begint op donderdag 5 september. De trainingen zijn op donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur en op de dinsdagavond ook van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Verzamelen en vertrek vanaf de parkeerplaats van het zwembad en sporthal Het Baken. Deze cursus is voor veel mensen geschikt. De eerste les is bijvoorbeeld zes keer een minuut hardlopen in praattempo met een wandelpauze van drie minuten ertussen. Tijdens de 8-weekse cursus word je conditie beter en je voelt je fitter. Trainer Henk Mentink legt ook uit de manier van lopen, op welke schoenen je het beste kunt lopen en met welke kleding je het beste kunt dragen en bij welke weersomstandigheden.

De kosten zijn vijftig euro en dat is inclusief veiligheidshesje. Aan het einde van de cursus loop je een vijf kilometer voor een medaille. Jezelf inschrijven kan via www.loopgroep2000.nl.

Afbeelding
VV Zeewolde haalt met Ed Engelkes toptrainer in huis Sport 7 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket Sport 23 uur geleden