Afbeelding

Seizoensopening Zeewolde Live met ‘Grote Woorden’ van Theatergroep Piepschuim

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zeewolde - Zeewolde Live trapt komend theaterseizoen af met de theatershow ‘Grote Woorden’ van de theatergroep Piepschuim. Dat gebeurt op vrijdagavond 20 september .a.s.. Piepschuim heeft een naam opgebouwd met energieke en goed ontvangen shows op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. In deze show gaan de mannen helemaal los en gebruiken daarbij ‘Grote Woorden’. De voorstelling start om 20.00 uur in het theater van The Lux, in Zeewolde.

Grote Woorden
Een actueel programma over de macht van het gelogen woord. Over waarheid en taal in al zijn facetten, filosofisch, actueel, geëngageerd, met daarbij een flinke dosis muziek, fysiek theater en relativerende humor.

In een tijd waarin er volop twijfel is over de waarheid van de woorden van politici, van de media en van de wetenschap is het noodzakelijk dat theatermakers de gespannen relatie van woorden en de werkelijkheid op scherp zetten. Wat is een leugen, wat is fictie en wat is het verschil? Als politici zich steeds meer van fictie en theatrale middelen gaan bedienen, moeten theatermakers en schrijvers zich dan gaan wapenen?

‘Grote Woorden’ wordt gespeeld door taalfilosoof en componist Cor Burger en multi-instrumentalist en fysiek acteur Robbert Koekoek.

Tickets
Kaarten (25 euro p.p., inclusief pauzedrankje) voor deze voorstelling zijn te reserveren via de website van Zeewolde Live (www.zeewoldelive.nl). De voorstelling kan eventueel uitgebreid worden met een theaterdiner (driegangen) voor slechts 25 euro per persoon!

Dit theaterprogramma wordt aangeboden vanuit de stichting Zeewolde Live! De stichting staat voor het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten aan de inwoners van en bezoekers aan Zeewolde.

Meer info: www.zeewoldelive.nl