Afbeelding

Genomineerde centrumondernemers bekend

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Tijdens het Fashion Event op zaterdag 28 september maakte de organisatie van Topondernemers Zeewolde de 10 genomineerde centrumondernemers bekend voor de verkiezing van ‘Centrumondernemer 2020’.

Vanaf 30 augustus tot en met 24 september kon er door inwoners van Zeewolde genomineerd worden. Ook collega-ondernemers konden nomineren. Hieruit is een lijst ontstaan met meer dan 25 genomineerden. De centrumondernemers die de meeste nominaties ontvangen hebben zijn (in alfabetische volgorde): Bakkerij De Toren, Bakker Bart, Bloomfields and Desjardins, Blue Line, De Koopman, De Winkeltjes, Hobby Time
Jouw Bloemist, ModePlus by Birgit en Pearl Opticiens.

De genomineerden krijgen binnenkort bezoek van de jury, bestaande uit juryvoorzitter Johan Safaric, wethouder Wim van der Es, ondernemer Ronny Looijenga en retaildeskundige Eduard Plate. In het gesprek met de ondernemer zullen zij beoordelen waarom de betreffende ondernemer de titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ zou mogen verdienen. Daarbij wordt gelet op o.a. presentatie, vernieuwing, betrokkenheid bij Zeewolde, duurzaamheid en uiteraard gastvrijheid en dienstbaarheid aan de klant. In november volgt er een shortlist van 3 centrumondernemers, waar in december door de inwoners van Zeewolde op gestemd kan worden. Deze stemmen zullen samen met de bevindingen van de jury tot een keuze leiden voor de eerste winnaar van de ‘Centrumondernemer van het jaar’.

Topondernemers Zeewolde
De Prijs ‘Centrumondernemer van het jaar’ is onderdeel van Topondernemers. Een samenwerking van het Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, de Bedrijfskring Zeewolde en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde. Al sinds jaar en dag organiseert de BKZ succesvol de ondernemersverkiezing. De titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ is daar aan toegevoegd.

Op de ‘Avond van de Ondernemer’ op 14 november zijn presentaties te zien van alle finalisten. Dit voor zowel de ‘Ondernemer van het Jaar’ als de ‘Centrumondernemer van het Jaar’. Deze avond is voor het gehele bedrijfsleven van Zeewolde en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Gemeente Zeewolde en Zeewolde Zakelijk. Op 16 januari 2020 zullen de winnaars van de verkiezingen bekend worden gemaakt.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 23 uur geleden