Afbeelding

Nieuw seizoen BieBios van start in FlevoMeer Bibliotheek

Algemeen

Dol op films èn boeken? Kom dan naar de BieBios in Bibliotheek Zeewolde. Elke laatste donderdag van de maand wordt de activiteitenruimte in de bibliotheek omgetoverd tot bioscoop, waar filmliefhebbers kunnen genieten van de beste boekverfilmingen.

Het seizoen trapt op donderdag 31 oktober af met de verfilming van de roman ‘The Wife’ van Meg Wolitzer. Het verhaal gaat over het schrijversechtpaar Castleman. Veertig jaar lang staat Joan’s leven in het teken van de literaire carrière van haar charismatische man Joe. Aan een eigen schrijverscarrière is de talentvolle Joan nooit toegekomen.

Joe neemt het niet zo nauw met de huwelijkse trouw en dat begint zijn vrouw steeds meer tegen te staan. De dag voordat Joe de Nobelprijs voor Literatuur uitgereikt zal krijgen besluit Joan de regie van haar leven weer in eigen handen te nemen. Met alle gevolgen van dien. Een prachtige dramafilm over opoffering en familierelaties.

De film begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegangskaarten: €5,- voor leden, €7,50 voor niet-leden, te bestellen via de website of aan de servicebalie in de bibliotheek – Kerkstraat 2, Zeewolde.