Afbeelding

Zeewolde Winterworld zoekt vrijwilligers

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Nog bijna twee maanden te gaan en dan wordt er weer begonnen met de opbouw van een mooie ijsvloer op het Kerkplein voor Zeewolde Winterworld. Het bestuur is druk bezig met de voorbereidingen ervan. Maar zoals bij veel activiteiten in het dorp, kan dat niet zonder veel vrijwilligers die ook een handje uit willen steken. Op woensdag 6 november a.s. is er een avond voor vrijwilligers in basisschool ’t Wold, Flevoweg 68 in Zeewolde. De koffie met koek staat klaar vanaf 19.45 uur.

“Deze avond is bestemd voor zowel de groep vaste vrijwilligers, maar in het bijzonder voor hen die wel eens wat meer willen weten en horen over wat de mogelijkheden zijn. Zoals wat wordt er van mij verwacht, hoe vaak ben ik aan de beurt en wat moet er zoal gebeuren”, licht bestuurslid Rika Fluks toe. Zij geeft aan dat het met veel vrijwilligers ook een stuk makkelijker is om een rooster in te plannen. “De baan is drie weken open. Hoe meer vrijwilligers, hoe minder vaak er een beroep op je hoeft te worden gedaan.”

De kunstijsbaan brengt ieder jaar veel sfeer en gezelligheid in het dorp. “Voor nieuwe bewoners van Zeewolde tevens een ideale gelegenheid om meer mensen te leren kennen. We hopen als bestuur veel mensen op de informatieavond in ’t Wold te mogen ontvangen.”

Interesse om als vrijwilliger een handje te willen helpen, maar niet in de gelegenheid om op de informatieavond op woensdag 6 november a.s. aanwezig te zijn? Dan kan je je ook opgeven via info@zeewoldewinterworld.nl.