Afbeelding

Midwinterwandeling met IVN Zeewolde

Algemeen

ZEEWOLDE / ERMELO - IVN Zeewolde organiseert op vrijdag 31 januari 2020 de mid-winterwandeling op de Veluwe nabij Ermelo. De wandeling staat onder leiding van een IVN natuurgids. Verzamelen om 09.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29. Vandaar vertrekt men per auto naar de Veluwe. Rond 14.30 uur is het gezelschap terug. Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld in verband met carpoolen.

Houd je van een lange wandeling in de mooie natuur en loop je niet graag alleen? “Dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij de groep van IVN natuurliefhebbers. We wandelen in een rustig tempo en zijn ongeveer vier uur onderweg”, aldus Jeannette Rubbens, vrijwilliger bij IVN Zeewolde. “We laten ons verrassen door wat zich in flora en fauna aandient zoals vogels, paddenstoelen, soms bevers of reeën, bomen en struiken met hun knoppen en andere kenmerken van dit jaargetijde.”

Tip: pas schoeisel en kleding aan bij de verwachte weersomstandigheden en neem een lunchpakket mee. Beschik je over een fototoestel en/of verrekijker dan kun je die zeker meenemen.

Neem voor nadere informatie contact op met Jeannette Rubbens jeannetterubbens8@gmail.com . Zie ook https://www.ivn.nl/afdeling/zeewolde/activiteiten

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 2 mei, 09:56
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 mei, 09:56
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 mei, 09:53