Afbeelding

Lezing Groei & Bloei door Marieke Nolsen

Algemeen

HARDERWIJK – Bloemist Marieke Nolsen is op dinsdag 18 februari te gast bij Groei & Bloei, afdeling Harderwijk. Zij geeft een lezing met het thema: ‘Onze bloementuin op het landgoed’.

Marieke Nolsen omschrijft haar tuin als volgt: "Sinds 2002 wonen wij op een geweldige plek midden in het land met een heerlijke grote tuin. In de afgelopen jaren hebben wij hier om de prachtige landgoedwoning een tuin aangelegd met weelderig bloeiende borders. In het vroege voorjaar met heel veel bollen, opgevolgd door vaste planten, allemaal aangepast aan de kleuren van het landgoed.
In 2016 hebben wij de tuin vergroot met een decoratieve pluktuin geïnspireerd door Sarah Raven. Heel veel Dahlia’s en prachtige één-jarigen in oranje/rood/roze tinten zorgen voor een geweldig kleurig najaarsfeestje. Als bloemist geef ik les in het maken van tuinachtig bloemwerk en met behulp van al mijn tuinbloemen hoop ik eenieder te inspireren.”

Nolsen neemt de aanwezigen vier seizoenen mee de tuin in, met prachtige beelden van haar tuin, tuinbloemen en het daarbij behorende bloemwerk.

Locatie: MFZ de Kiekmure, Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk. Aanvang: 19.45 uur.

Leden gratis, niet-leden betalen € 2,50.

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 7 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21