Afbeelding
© Fotostudio Wierd

Flevopenningen uitgereikt

Algemeen

LELYSTAD - Suplacon BV uit Emmeloord heeft de Flevopenning Toponderneming 2020 gewonnen. Gedeputeerde Jan-Nico Appelman van de provincie Flevoland reikte samen met MKB Nederland voorzitter Jacco Vonhof op vrijdag 21 februari de begeerde Flevolandse onderscheiding uit. Dat gebeurde tijdens een zeer druk bezocht ondernemersgala van de stichting Flevopenning in de nieuwe passagiersterminal van Lelystad Airport.

Almere City FC werd onderscheiden met de Flevopenning Participatie. Deze waardering voor excellente bijdragen aan de sociale thematieken in de regio werd uitgereikt door Cedris-voorzitter Job Cohen en de voorzitter van het Regionaal Werkbedrijf Flevoland (RWF) de Almeerse wethouder Froukje de Jonge.

De Windesheim Flevopenning Comakership ging dit jaar naar Ellen de Bruin die voor haar afstuderen een Comakership bij de farmaceutische organisatie Abbott Biologicals. De Windesheim studente kreeg de Flevopenning uit handen van Elly van Wageningen, juryvoorzitter en wethouder in Lelystad.

Als ‘Ondernemer van het Jaar 2020’ was ‘Ik ben boer’ van Arjen Verschure door de Bedrijfskring Zeewolde genomineerd om vanuit Zeewolde mee te dingen naar de Flevopenning TOP-onderneming 2020. Hij viel helaas niet in de prijzen.

In 2021 is Dronten de gastheer van de 17e editie van het Ondernemersgala van de Stichting Flevopenningen.

Afbeelding
Afbeelding