Afbeelding

Lezing Groei en Bloei: ‘Anders fotograferen in de tuin’

Algemeen

HARDERWIJK - Groei en Bloei afdeling Harderwijk houdt op dinsdag 17 maart haar jaarvergadering en aansluitend een lezing met als thema ‘Anders fotograferen in de tuin’. Marcel Batist is uitgenodigd om over dit onderwerp een presentatie te geven.

Als natuurfotograaf en enthousiast tuinliefhebber, combineert hij deze hobby's tot boeiende lezingen. Je geniet van de opnames en je leert er ook nog van.

Marcel laat - op een voor iedereen begrijpelijke wijze - een aantal belangrijke facetten uit de fotografie aan bod komen. Tijdens de digitale projectie vertelt hij u de ‘geheimen’ van een geslaagde foto. Er zijn volop tips. Aan het einde van de avond ligt voor iedereen een beschrijving klaar van de behandelde aspecten en de tips.

De combinatie van zijn fotografische kennis en zijn passie voor tuinieren staan garant voor een verrassende avond. “U zult voortaan met ‘andere’ ogen naar uw eigen tuin kijken, er intenser van genieten en vooral ook mooiere foto’s in maken”, belooft de organisatie.

De lezing start om 19.45 uur in De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk. Entree is voor leden gratis. Niet-leden betalen € 2,50. Meer info: www.harderwijk.groei.nl, e-mail: info@harderwijk.groei.nl

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 11 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 13 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 13 uur geleden