Bergkwartier Hoog
Bergkwartier Hoog

Veel belangstelling voor kavels in Bergkwartier Hoog

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Afgelopen voorjaar (april 2020) kwamen er in Zeewolde weer vijftien nieuwe kavels op de markt. Deze kavels liggen allemaal in Bergkwartier Hoog, het stukje Zeewolde tussen de Molenbuurt en het Wolderwijd. De gemeente meldt dat ondanks het gemis van de Woonmanifestatie, die door Corona niet kon doorgaan, toch veel mensen hun belangstelling voor de kavels hebben getoond.

Van de vijftien aangeboden kavels liggen er vier op de dijk, een unieke locatie. Omdat deze vier kavels (voorlopig) de laatste vier zijn met zo’n vrij uitzicht over het Wolderwijd, zijn deze kavels verkocht aan de hoogste bieders. “Er was veel belangstelling voor deze unieke kavels en ze zijn alle vier voor een mooie prijs verkocht aan de nieuwe eigenaren.”

Ook voor de elf andere kavels in Bergkwartier Hoog was genoeg belangstelling. Dit leidde tot een loting waardoor een aantal kavels verkocht zijn en een aantal in optie zijn genomen. Op dit moment zijn er nog drie kavels in Bergkwartier Hoog beschikbaar.

Belangstellenden die op een van de vrije kavels in Bergkwartier Hoog een eigen huis willen bouwen kunnen kijken op de kavelkaart (via www.zeewoldenieuwbouw.nl) om te zien welke kavels op dit moment vrij beschikbaar zijn (groen) en welke in optie zijn (geel).

Interesse in een kavel kan via de website kenbaar gemaakt worden. Is de kavel nog vrij op het moment van het verwerken van de inschrijving, dan kan een vrijblijvende optie van drie maanden gevraagd worden. Als er inmiddels al door iemand anders een optie op de kavel genomen is, ben je reserve optant voor de betreffende kavel.