Afbeelding

Looptraining met Pacer2 nu met vrije starttijd

Algemeen

Met de Pacer2 kunnen hardlopers zich in hun tempo laten leiden door een elektronische tijdshaas, bestaande uit een strook van ledlampjes die zich in een aangegeven tempo voortbewegen langs de rand van de atletiekbaan. Het systeem kan gelijktijdig 12 verschillende schema's volgen, waarbij per schema een kleur wordt aangewezen. Een uitgelezen manier om te werken aan je tempo's in combinatie met een ideale loopondergrond.

Trainen met de Pacer2 kan iedere donderdagavond, waarbij sinds kort gebruik gemaakt wordt van een aangepaste en vrije starttijd. Deelnemers starten niet langer op een vast tijdsstip, maar zijn vrij om te starten tussen 19.00 en 20.00 uur. De uiterste eindtijd is 21.00 uur. De aanwezige trainer kan je adviseren omtrent het te kiezen tempo en richtafstand.
De Pacer2 trainingsmogelijkheid staat open voor iedereen die meer wil halen uit het hardlopen. Deelname kost 3 euro per training of 30 euro voor een strippenkaart goed voor 11 trainingen. Deze strippenkaart is eveneens bruikbaar voor overige individuele trainingen (baan of oefenrek) op de atletiekbaan. Toegang is gratis voor leden en cursisten van Zeewolde Atletiek.

Kijk op www.zeewolde-atletiek.nl of www.kluunpark.nl voor meer informatie en mogelijkheden.