Afbeelding
Jan van Gemert

Met je mobieltje een route wandelen in Zeewolde

Algemeen

Met je mobieltje een route wandelen in Zeewolde.

Vanaf deze week is de eerste wandeling in Zeewolde op de IVN Routes app beschikbaar. De route is ontwikkeld door leden van IVN Zeewolde. Deze wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen, zowel voor inwoners van Zeewolde als ook voor bezoekers van buiten Zeewolde. De route start bij de Roode Schuur aan de Dasselaarweg en volgt het IVN Natuurpad. Op diverse punten op de route geeft het mobieltje een melding dat op die plaats interessante informatie te lezen, te horen en/of te zien is.

IVN Zeewolde gaat in Zeewolde nog meer routes ontwikkelen, zoals een route binnen de bebouwde kom langs bomen met elk een verhaal en een route door de Laakse Slenk. Op de IVN Routes app staan al ca 250 wandelingen en fietstochten in heel Nederland, allen ontwikkeld door IVN leden. Alle routes uit de IVN Routes app zijn off line te gebruiken (er is geen internet verbinding nodig) nadat de route is gedownload. Voor het downloaden van een route is wel een internet verbinding nodig. De IVN Routes app is gratis te downloaden uit de App Store/Google Play.

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 2 mei, 09:56
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 mei, 09:56
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 mei, 09:53