Afbeelding

Lokale Omroep bijna op de kabel

Algemeen

ZEEWOLDE – Lokale Omroep Zeewolde (LOZ) maakte bekend bericht te hebben gekregen van KPN dat zij omstreeks 15 juli via de kabel te ontvangen zijn. Op TV is de LOZ dan te zien op kanaal 1481 en via de radio te horen op kanaal 1181.

Ook Ziggo heeft laten weten LOZ bij de volgende update mee te nemen. Er is momenteel nog geen exacte datum of kanaalnummer bekend. “Wij zijn er trots op deze stap te kunnen maken”, aldus Jan van de Beek, voorzitter LOZ. “Hiermee vergroten wij ons bereik, doordat wij letterlijk in elk huishouden van Zeewolde te zien en te horen kunnen zijn.”

LOZ is als lokale vrijwilligersorganisatie al ruim 10 jaar actief als omroep voor de gemeente Zeewolde. De omroep wordt volledig gerund door vrijwilligers en heeft als doel om de inwoners van Zeewolde te voorzien van een gevarieerd aanbod van nieuws en informatie uit de gemeente Zeewolde. Tot op heden is de LOZ te volgen via haar website, sociale mediakanalen en op de radio via 106.4 FM. Het kunnen uitzenden via de kabel is een belangrijke stap voorwaarts voor de lokale omroep.