Foto: Zeewolde Actueel

Zeewolde vierde vrolijke en gemoedelijke Koningsdag 2024

Algemeen Instagram

ZEEWOLDE — Als vanouds opende burgemeester Gerrit Jan Gorter punctueel om 10.00 uur officieel de feestelijkheden rond Koningsdag 2024, en vanaf dat moment deed alles weer bekend en vertrouwd aan.


Zeewolde Actueel

Per hoge koets achter een tweespan was de burgervader op het evenemententerrein gearriveerd, samen met de eerder gedecoreerden, negen in getal. Hij stelde ze kort voor aan het publiek, vervolgens klonk het Wilhelmus door The Blue Seals, gingen vlag en wimpel in top, en kon het feest écht beginnen.


Zeewolde Actueel

Van kleedjesmarkt tot springkussen, van Jan Wandelaars fietsenveiling tot DJ-muziek, de draaimolen van de scouts, nat en droog in de meest uiteenlopende varianten, een plek om even rustig van dat nat en droog te genieten, schuifelen over het Marktpad, alle bekende ingrediënten van een Zeewolder Koningsdag waren weer aanwezig. 


Mixed Up in actie - Zeewolde Actueel

Het weer liet zich grotendeels van een gunstige kant zien, behalve zo rond 15.30 uur, toen de tienerband Mixed Up in de startblokken stond voor een optreden. De jeugdige fans lieten zich niet kennen, en trotseerden een miezerig buitje. Meezingen, dáár ging het om.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding