Afbeelding

Workshop Djembé in FlevoMeer Bibliotheek

Algemeen

ZEEWOLDE – Op muzikale ontdekkingsreis naar Afrika? Dat kan tijdens de Vrijdag Blijdag zomereditie van FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde met een workshop Djembé op vrijdag 24 juli van 14.00 tot 15.00 uur. Deze workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar en is gratis toegankelijk.

Alle muziek begint met ritme, zelfs ons dagelijks leven zit vol met ritmes. Door het stapelen van eenvoudige patronen ontstaat een verrassend ritmisch resultaat. Met deze insteek leren kinderen in de Workshop Djembé exotische ritmes spelen op authentieke Afrikaanse trommels.
Tijdens de workshop Djembé leren kinderen de basistechnieken en de basistonen van de djembé en worden ze stap voor stap meegenomen in een muzikale ontdekkingsreis.


Over Vrijdag Blijdag Zomereditie

Normaal zijn er geen Blijdagen in de zomervakantie. Maar omdat deze zomervakantie een beetje anders is dan normaal, heeft FlevoMeer Bibliotheek de Vrijdag Blijdag Zomereditie in het leven geroepen. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Reserveer je gratis kaartje op www.flevomeerbibliotheek.nl of kom langs bij de servicebalie.