Afbeelding

Zomer vol leuk vermaak

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie, lekker spelen en een muziekworkshop. Ondanks de hitte was er toch aardig wat belangstelling voor het aangename vakantieverzetje, aangeboden door de vrijwilligers van ‘Zeewolde voor elkaar’, die zes zomerweken lang de wijk in gaan met de bakfiets. Zij waren afgelopen donderdag met man en materiaal naar de Polderwijk gekomen in het kader van ontmoeting en met creatieve en sportieve activiteiten. Alles onder het motto; alles mag, niks moet! En zo gebeurde het dat er een groepje kinderen tijdens een inspirerende muziekworkshop door Noortje Huijskens van Sebastian Muziekonderricht ontdekten dat je met een leeg limonadeflesje ook muziek kunt maken!

De bakfiets van ‘Zeewolde voor elkaar’ staat in de zomervakantie elke donderdag van 10.00-12.00 uur in een wijk. In samenwerking met de buurtsportcoach en de cultuurmakelaar van Verbeelding&Co is een afwisselend programma met sportieve en creatieve activiteiten voor jong en oud samengesteld. Naast een muziekworkshop door Noortje Huiskens kun je ook creatief aan de slag onder leiding van Petra Wiebenga. Ook zijn er sportieve spelactiviteiten die begeleid worden door de buurtsportcoach en kun je genieten van een lekker kopje koffie aangeboden door het team van Zeewoldevoorelkaar. Deelname in de wijk is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Komende data en locatie:

  • Donderdag 13 augustus: Centrum - Speelveld aan de Oostergo
  • Donderdag 20 augustus: Polderwijk - Plein aan de Teylingen
  • Donderdag 27 augustus: Zuid - Strandweg, afsluiter op/bij het strand

*Tijdens slecht weer zijn we te vinden in de tent op het Kluunpark.

Naast deze activiteit in de wijk, is er een interactief programma op het Kluunpark en organiseren verenigingen op de eigen locatie activiteiten. Kijk daarvoor op: www.sportencultuurzeewolde.nl

Afbeelding