Afbeelding

FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde start weer met Opgroeicafé

Algemeen

ZEEWOLDE - Door Corona lag het Opgroeicafé even stil, maar vanaf woensdag 9 september zijn (aanstaande) ouders en opvoeders van jonge kinderen weer twee keer per maand van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Ook komt er regelmatig een gast op bezoek die vertelt over een bepaald opvoedthema.

In een ontspannen sfeer, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom. Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomsten. Er is speelgoed aanwezig.

In verband met de Corona-maatregelen dienen ouders vooraf een gratis kaartje te reserveren in de vestiging of via de website. Voor de kinderen is geen reservering nodig.

Het Opgroeicafé vindt elke tweede en vierde woensdagochtend van de maand plaats van 10.00 tot 11.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek. De ochtenden worden georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek in samenwerking met Flow Coöperatie. Het aanwezige speelgoed wordt beschikbaar gesteld door Speel-o-Theek Ketelbinkie

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00