KWF Zeewolde wijkhoofden
KWF Zeewolde wijkhoofden

Bijna 11.000 euro voor KWF kankerbestrijding

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – KWF Kankerbestrijding heeft van 30 augustus t/m 5 september met succes gecollecteerd in Zeewolde. Bij de eerste collecte aan de deur sinds coronatijd werd bijna 11.000 euro opgehaald.

Het KWF heeft dit jaar, net zoals vele anderen, veel geld misgelopen: “Grote acties zoals Alpe d'HuZes en Ride for the Roses maar ook de 11-steden zwemtocht van Maarten v.d. Weijden mochten helaas niet doorgaan vanwege het virus. Daarom was een relatief veilige collecte aan de deur van groot belang en zijn we extra blij dat de wijkhoofden en collectanten van KWF Zeewolde het aandurfden om op 1,5 meter te collecteren.” En niet voor niets want in heel Zeewolde is maar liefst € 10.963,32 opgehaald waarvan € 1.589,33 digitaal, via de QR code. “Zeewoldenaren waren over het algemeen dus positief over het collecteren aan de deur en gaven gul. Hierbij willen we nogmaals alle collectanten van harte bedanken voor hun belangeloze inzet en uiteraard alle Zeewoldenaren voor hun gulle gift.” De collectanten ontvingen als dank voor hun inzet via het KWF een digitale 'goodiebag' met diverse kortingen.


Zeewolde groeit nog steeds en daarom is KWF op zoek naar nieuwe collectanten. Momenteel zijn er zes wijkhoofden (waarvan twee ook coördinator zijn) en ruim honderd collectanten. Diana v.d. Meer heeft afscheid genomen als wijkhoofd van de Polderwijk en voor haar wordt vervanging gezocht. Belangstelling? Mail dan naar KWFzeewolde@gmail.com of kijk op www.KWF.nl . De collecteweek is volgend jaar van 5-11 september 2021.

Collectant gemist? Geven kan alsnog via www.kwf.nl .

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56