Duurzame koolzaadwaskaarsen
Duurzame koolzaadwaskaarsen Philagilde Zeewolde

Online Winterfair op Philagilde

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Helaas is het dit jaar, in tijden van Corona, niet mogelijk om de winterfair live op Philagilde te organiseren. Maar niet getreurd; de leuke producten waar de winterfair bekend om staat, zijn wel online verkrijgbaar! 

Nadat in het voorjaar de dagbesteding een paar maanden op de woonlocaties werd gegeven, is het dagcentrum van Philagilde wel weer open. “Alle cliënten zijn dagelijks weer aan het werk op Philagilde”, aldus de begeleiding. “Er wordt gewerkt in de wasserij, waar cliënten de was doen voor de woonlocatie op de Kastanjelaan, er worden babykleertjes gesorteerd voor de stichtingbabyspullen, er wordt arbeidsmatig werk verricht,  de tuin van ons dagcentrum wordt bijgehouden en er worden kaarsen gemaakt.” 

Bij het maken van de kaarsen is overgestapt van paraffine kaarsen naar duurzame kaarsen van koolzaadwas. Naast de koolzaadwaskaarsen zijn ook tal van andere mooie producten gemaakt, variërend van pindakransen, vogeltaarten, kerststukjes tot broodplanken. Producten kunnen op bestelling gemaakt worden. De kleuren zijn aanpasbaar aan de wensen. 

De producten zijn te bekijken op www.facebook.com/philagilde en www.instagram.com/dcphilagilde. De producten op de afbeelding zijn voorbeelden. Het uiteindelijke product kan iets afwijken van het voorbeeld. Als je iets moois hebt gezien kun je een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar Philagilde@philadelphia.nl of een WhatsApp naar 06-15288347.

Alle producten worden door de deelnemers zelf gemaakt. Het verzoek is dan ook om de bestelling op tijd te plaatsen, zodat de deelnemers tijd genoeg hebben om hieraan te werken. Zodra de bestelling klaar is wordt contact opgenomen. “Natuurlijk vinden wij het erg jammer dat we de jaarlijkse winterfair niet fysiek kunnen laten plaats vinden, maar wij hopen op veel bestellingen online, zodat de cliënten zinvolle activiteiten kunnen blijven doen en wij u blij kunnen maken met eerlijke, handgemaakte cadeaus en producten.”