Afbeelding
H. Nural (Unsplash)

GGD Flevoland start op 18 januari vaccinatie in Lelystad

Algemeen

FLEVOLAND –  Op maandag 18 januari start GGD Flevoland in Lelystad met het vaccineren tegen het coronavirus. De vaccinaties zullen gaan plaatsvinden aan de Schroefstraat 34C, op het bedrijventerrein Gildenhof. In totaal wordt er met ingang van 18 januari vanaf 25 locaties in Nederland gevaccineerd. De GGD’en zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen.

De eerste groepen die in aanmerking komen voor een vaccinatie zijn zorgmedewerkers van verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en wijkverpleging. Vanaf 4 januari worden de medewerkers via hun werkgever uitgenodigd. Wie een uitnodiging ontvangt, kan telefonisch een afspraak maken. In een later stadium kan dat ook digitaal.

Zorgmedewerkers kunnen zelf kiezen bij welke van de 25 GGD-locaties zij een vaccinatie krijgen. De vaccinatie met het vaccin van BioNTech/Pfizer bestaat uit 2 prikken. Tussen de 2 inentingen zit 3 weken. Mensen die in aanmerking komen voor een vaccinatie hoeven zelf geen actie te ondernemen. Zodra een groep aan de beurt is, krijgt deze bericht.

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 4 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 6 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 6 uur geleden