Afbeelding
Eigen foto

Thuiswerkchallenge op basisschool In de Lichtkring

Algemeen

ZEEWOLDE - De kinderen van groep 5/6 van basisschool In de Lichtkring aan de Naarderweg doen tijdens deze thuiswerkperiode mee aan de grote-unit56-thuiswerk-challenge!

De kinderen kunnen elke schooldag één, twee, drie of vijf punten verdienen door een foto of filmpje naar de juf of meester te sturen. Ze moeten daarvoor een opdracht uit een van die rijen punten kiezen. Daarbij mag er niet twee keer uit dezelfde rij worden gekozen. Vraag is wie aan het eind van de challenge de meeste punten heeft...
Eet iets wat je nog nooit gegeten hebt, is bijvoorbeeld zo’n opdracht. Of: kook of bak iets, doe boodschappen, trek je lelijkste outfit aan, maak een toren van minstens tien verschillende dingen, maak een mooie tekening met stoepkrijt voor het huis enz enz.
De kinderen zijn er superenthousiast mee bezig, dat mag wel worden gezegd! En voor de juffen en meesters zijn dit de gouden momentjes op de thuiswerkdag!
Hierna gaan de kinderen en hun leerkrachten verder met een andere uitdaging, de-grote-we-gaan-nog-even-door-thuiswerk-challenge. Totdat de school weer begint...

Op de foto Jinthe, die een mooie stoepkrijttekening voor haar huis heeft gemaakt.